Friday, November 30, 2012

Studimet part-time, mësimi nis më 10 dhjetor


Procesi i mësimit e sistemit part- time do të nisin në dhjetor dhe për shkak të mbingarkesës dhe vonesës studentët do të bëjnë leksione të përqëndruara.
Pas përfundimit të fazës së parë, faza e dytë e regjistrimeve për kuotat e mbetura bosh pritet të mbyllet javën e ardhshme, për shkak të pushimeve për festën e 100-vjetorit të Pavarësisë.
Mësimi pritet të nisë në 10 dhjetor, dhe për këtë vit degët e preferuara janë juridiku, ekonomiku, dhe degët e fakultetit të Shkencave Sociale.