Wednesday, November 20, 2013

FIFA: S`lejojmë Shqipërinë të luajë në Tiranë pa stadium të ri

FIFA paralajmëron Federatën Shqiptare të Futbollit se nuk do ta lejojë ekipin përfaqësues kombetare që të luajë në Tiranë nëse nuk nis puna për ndërtimin e stadiumit të ri.
Letra e FIFA-s ka mbërritur në Federatë dhe dërgohet në prag të tenderit për të shpallur kompaninë fituese që do të ndërtojë stadiumin.
FSHF beson  se nëse shteti shqiptar do të japë lejen e ndërtimit në vendin ku është aktualisht stadiumi “Qemal Stafa”.
Shqipëria do të duhet të investojë që të luajë në një stadium tjetër që mund të jetë në Korçë, Durrës ose Shkodër.