Wednesday, November 20, 2013

Maqedoni, grabiten 166 artefakte nga Muzeu i Kultures

Inspektorët e Ministrisë së Kulturës në Maqedoni kanë njoftuar se nga Muzeu i këtij vendi janë zhdukur 166 lëndë me vlerë.

Vjedhja e artefakteve është zbuluar kohëve të fundit, por të martën është kompletuar lista e atyre që mungojnë.

Policia ka nisur hetimet dhe nuk përjashton mundësinë se është fjala për një grup të organizuar.