Monday, January 20, 2014

Devijimi i rrjedhës së lumit Radika, Rama: S`ka projekt, s`prekim interesat e Shqipërisë

Tirane - Kryeministri Edi Rama i quan shumë zhurmë për asgjë protestat dhe debatet e hapura në lidhje me devijimin e rrjedhës natyrale të lumit Radika në zonën e Dibrës.
Në një koment në profilin e tij zyrtar në tvvitter, Rama shkruan:
"Lumi Radika" shume zhurme per asgje! 1.Ska projekt 2.Ska gjase te kete fillim te njeanshem 3.Ska shans te lejojme prekjen e interesit tone!”.