Thursday, April 17, 2014

Prodhohen sytë artificialë në 3D

Shekulli  21 ka parë rritjen në përdorim të teknlogjogjisë e 3-D , me aplikime të njohura në arkitekturë, prodhim, inxhinieri, dhe....:http://lajmifundit.al/2014/04/prodhohen-sy-artificiale-ne-3d/